Egy fontos kiegészítőt felejtett ki az új félmilliós telefonjainak dobozaiból az Apple

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple előző szerda este mutatta be aktuális iPhone modelljeit, az Xs-t, Xs Maxot és az Xr-t. Az elmúlt napokban szinte kizárólag ezekkel kapcsolatos híreket olvashattunk, valamint nem olyan rég egy kibeszélőt is létrehoztunk, melyben elmondhatjátok aktuális véleményeiteket.
Az Apple ugyan említést nem tett az esetről, de aki szemfüles volt, s megnézte az Apple honlapján, hogy mit rejtenek az új telefonok dobozai, akkor az bizony láthatja, hogy egy alapvető kiegészítőt immáron nem mellékelnek a készülékeikhez. Ez pedig nem más, mint a Lightning-jack átalakító. Az almások ezen kiegészítőt elsőnek a 2016. folyamán megjelent iPhone 7 modelljeihez csomagolták, de úgy tűnik, hogy most, két év teltével megfeledkeztek róla, s így erőltetnék a felhasználókat a vezeték nélküli, avagy a Lightning csatis fülesekhez.
Igazából korábban pletykaszinten olvashattunk erről, hogy meglépi eme lépést az Apple, csak éppen azt nem tudtuk, hogy igaz lesz-e, vagy sem. Ebből kifolyólag, aki hagyományos fülessel rendelkezik, annak érdemes lesz beszereznie külön egy átalakítót, ha továbbra is szeretett fülesével szeretne zenét hallgatni.
Mondjuk ilyen árak mellett szerintünk pont megfért volna a csomagban az átalakító… Illetve ha igazán nagyszerűek szeretnének lenni, akkor akár egy gyors töltésre képes adaptert is csomagolhattak volna, de sajnos az sem került bele a telefon dobozába.

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2018/09/17/egy-fontos-kiegeszitot-felejtett-ki-az-uj-felmillios-telefonjainak-dobozaibol-az-apple/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto