Csökkentette berendeléseit az Apple, továbbra sem pörögnek az eladások?

A Nikkei legújabb beszámolója szerint az Apple csökkentette az iPhone Xr, Xs és Xs Max modellekre vonatkozó berendeléseit partnereik felé. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a januártól márciusig tartó időszakra megközelítőleg 10 százalékkal rendeltek be kevesebb telefont a tervezettnél.
Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy mely modellre pontosan mekkora berendeléseket adtak le, csupán annyi, hogy összesítettben legalább 10 százalékos csökkentésről beszélhetünk. Ha a számokat nézzük, akkor eredetileg 47-48 millió telefont szerettek volna berendelni a kaliforniaiak, de a csökkenésnek köszönhetően 40-43 millióra csökkenhet. Arról nem szólnak a hírek, hogy ezen mennyiségek kizárólag az új modellekre vonatkoznak-e, vagy esetleg vannak benne régebbiek is.
Január végén lesz az Apple aktuális pénzügyi konferenciája, de sajnos abból nem derül majd ki, hogy összesen hány millió iPhone-t adtak el az előző negyedévben, ugyanis korábban bejelentették, hogy mostantól csak a bevételek és a profit alakulását hozzák nyilvánosságra a befektetőik számára.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/01/10/csokkentette-berendeleseit-az-apple-tovabbra-sem-porognek-az-eladasok/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto