Csak óvatosan ezzel az öregítős kihívással, mert a végén még rárakják az arcod egy óvszerreklámra!

És egyébként tényleg jó muri. Két éve mi is mentünk vele egy szép nagy kört, amikor híres alfahímekből csináltunk nőket a segítségével.

Itt van az eredmény:

{https://player.hu/napunk/nove-tettunk-husz-alfahimet-hogy-megnezzuk-melyikuk-vinne-a-primet/}

Az, hogy most hirtelen az internet népe megint ráugrott a FaceAppra, a tulajdonosok egy igen ügyes marketingfogásának köszönhető. Azt csinálták ugyanis, hogy útjára indították a #faceappchallenge nevű kihívást, ami néhány nap alatt átment virálba, míg végül már boldog-boldogtalan azzal múlatta az idejét, hogy saját öregkori énjéről töltött fel képeket ide-oda.

Már 2017-ben is figyelmeztetett néhány szakértő az orosz tulajdonú FaceApp meglehetősen laza adatvédelmi szabályaira, de most, hogy a fél internet ezen pörög, megint megkongatták a vészharangot.

Az van ugyanis, hogy az alkalmazás használata előtt a user egy olyan adatvédelmi nyilatkozatot fogad el, mellyel az összes feltöltött kép felhasználásának jogát átengedi a FaceApp tulajdonosainak.

Magyarul, fellősz egy szelfit, hogy megnézhesd, milyen leszel hetven évesen, vagy milyen voltál gyerekként, esetleg milyen lennél nőként vagy szakállal, cserébe a jó orosz tulajok konkrétan bármit kezdhetnek a fotóddal. Például felhasználhatják reklámcélokra, eladhatják, vagy berakhatják háttérképnek, ha ez a perverziójuk. Neked pedig zéró beleszólásod lehet az egészbe.

Szóval érdemes vigyázni, nehogy sírás legyen a nagy röhögés vége!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://player.hu/kult/csak-ovatosan-ezzel-az-oregitos-kihivassal-mert-a-vegen-meg-rarakjak-az-arcod-egy-ovszerreklamra/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto