Bloomberg: az Apple még várni fog az 5G-vel

Napokkal ezelőtt számoltunk be, hogy az Intel a vártnál hamarabb hozza el az 5G technológiát, majd felmerült, hogy a Galaxy S10 lehet az egyik első olyan telefon, mely megkapja az 5G támogatást. Nincs mese, az 5G technológia mondhatni itt kopogtat az ajtónk előtt, s hamarosan szélesebb körben is elterjed.
Korábban voltak olyan pletykák az Apple-t illetően, hogy a következő év őszén megjelenő iPhone modellekben már 5G modemek lesznek, azonban ennek most ellent mond a Bloomberg. Szerintük leghamarabb csak a 2020-ban megjelenő iPhone-okban fog leghamarabb debütálni a technológia. Miért? Merülhet fel jogosan a kérdés. Mivel az almások nem szeretnék elhamarkodni, s egy kiforratlan technológiát alkalmazni.
Nem idegen dolog ez, hiszen az Apple mindig azt vallotta, hogy sosem az elsők akarnak lenni egy-egy új technológia bevezetésekor, hanem a legjobbak. S tekintsünk kicsit vissza az időben. Anno mikor megjelent a legelső iPhone, akkor az csak EDGE-re volt képes, majd a következő évben érkező iPhone 3G volt az, ahol megjelent az újabb mobil hálózat. Amikor a kaliforniaiak piacra dobták az iPhone 4s-t, akkor is számos olyan készülék volt, amelyek LTE képesek voltak.
Miért várt akkor is az Apple? Azért, mert nem feltétlenül jó egy új technológiát azonnal piacra dobni, mielőtt kijönnének a különböző hibái. Pl. az LTE technológia elterjedésekor a kezdeti telefonok mifenéje volt, hogy hamar merültek, köszönhetően a 4G-nek. Az egy évvel később érkező telefonok egy fokkal kiforrottabbak voltak, ott már csak csekély számban álltak fel eme problémák.
Egyébként valóban nem lenne meglepő, ha igaz lenne, amit a Bloomberg közölt, s valóban várna az Apple. Mi is inkább azt mondjuk, hogy inkább debütáljon 2020-ban az iPhone-okban, minthogy bemutassanak egy félkész technológiát.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2018/12/04/bloomberg-az-apple-meg-varni-fog-az-5g-vel/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto