Benchmark-teszten járt a négy hátlapi kamerás Samsung mobil

Számos pletyka kering az interneten, miszerint a dél-koreai tech óriás legfőbb célja, hogy újra felvegye a versenyt a középkategóriát uraló kínai gyártókkal. Úgy látszik ezt nagyon komolyan is gondolja a Samsung, ugyanis egy négy hátlapi kamerával szerelt készüléket mutathat be a holnapi napon. A telefon néhány régióban – köztük Európában is – Galaxy A9 (2018), míg egyes régiókban Galaxy A9s névvel ellátva lesz majd megtalálható. Az új Galaxy mobil a mai napon a Geekbench adatbázisában is megjelent, SM-A9200 modellszámmal.

A Geekbench-nél járt készülék Snapdragon 660 processzorral rendelkezik, 6 GB RAM társaságában, valamint Android Oreo operációs rendszert futtat. Az egymagos teszt során 1.609 pontot, míg a többmagos izzasztáson 5.844 pontot ért el.
A Galaxy A9 (2018) egyértelműen a hátlapi kamerarendszere miatt fog kitűnni a középkategóriás készülékek közül. A kamera modult egy 24 megapixeles főkamera, egy 8 megapixeles széles látószögű, egy 10 megapixeles telefotó és egy 5 megapixeles mélységérzékelő fogja alkotni. Az egyes szenzorok képességeit az alábbi képen láthatjuk.

A felsoroltakon kívül, amit még a specifikációról tudhatunk:
8 MP-es szelfikamera
6,28 hüvelykes AMOLED Infinity Display kijelző, Full HD+, 1080 x 2200 pixel, 18,5:9-es képarány
3.720 mAh-s akkumulátor
USB Type-C
hátlapi ujjlenyomat-olvasó
128 GB belső tárhely
dedikált Bixby gomb
 
Forrás: Geekbench, Twitter
 
4+1 kamerával jöhet a Samsung Galaxy A9s

The post Benchmark-teszten járt a négy hátlapi kamerás Samsung mobil appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/benchmark-teszten-jart-a-negy-hatlapi-kameras-samsung-mobil/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto