Bemutatták az első HarmonyOS-t futtató eszközöket

Megérkeztek az első olyan eszközök, amik a Huawei saját fejlesztésű operációs rendszerét futtatják, itt a Honor Vision és a Honor Vision Pro!

Már a Huawei fejlesztői konferencia első napján bejelentették, hogy rövid időn belül megérkeznek az első olyan eszközök, amiken a Huawei féle HarmonyOS-t találjuk. A korábbi pletykák beigazolódtak, valóban a vállalat almárkájának televízió készülékéről volt szó. Egyből két modellt kaptunk, melyek a Honor Vision és Honor Vision Pro neveket kapták. Mindkettő 55 colos és 4K felbontású IPS panelt használ. Látószöge 178 fokos, képernyő/test aránya pedig 94 százalékos. A nemrégiben bemutatott Honghu 818 processzor dolgozik mindkét TV-ben, melynek teljesítménye a mai okostelefonokéval vetekszik.

Eltérés a Pro és az alapmodell között, hogy a Pro variáns egy pop-up kamerát is kapott, akár csak a Huawei P Smart Z. Ennek köszönhetően 1080p videóhívás is lebonyolítható rajta. Illetve arc alapú azonosításra is képes, továbbá 10 fokkal dönthető is a modul, ha valaki esetleg falra tenné a televíziót. A Pro az alap 4 db 10W-os hangszóró helyett 6 darabot kapott, valamint a belső tárhelye is több, ami 16 GB helyett 32 GB-ot jelent. Viszont a rendszermemórián nem változtattak, így itt is 2 GB áll rendelkezésünkre.

Első körben csak Kínában lehet megvásárolni a Honor televízióit, hazai megjelenésről egyelőre nem esett szó. Az alapmodell ára átszámolva 156 ezer forint, a Pro változatért pedig 197 ezret kell fizetni Kínában.
The post Bemutatták az első HarmonyOS-t futtató eszközöket appeared first on GSMring.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://gsmring.hu/bemutattak-az-elso-harmonyos-t-futtato-eszkozoket/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto