Bemutatkozott a legújabb iPhone Xs hasonmás-rivális, a Pixel 3

Ahogyan azt vártuk, tegnap este folyamán ejtette meg médiaeseményét a Google, ahol bemutatták a már jó ideje várt Pixel 3 okostelefonokat. A bejelentést megelőzően hónapokkal felmerültek pletykák, hogy miket várhatunk, s úgy tűnik, hogy a Google is beállt a sorba, hiszen a Pixel 3 XL telefonja szinte egy az egyben lemásolja az Apple új formatervét, melyet még az előző évi iPhone X-szel vezettek be az almások.
Ahogyan megszokhattuk, a Google ezúttal is két telefont prezentált: a Pixel 3-at és a Pixel 3 XL-t. A kisebbik telefon egy 5,5 colos OLED kijelzővel rendelkezik, míg nagyobb testvére egy 6,3 colossal. A két telefon hátoldala apróbb változásokon esett át az előző évi modellekhez képest, azonban a hátlapi ujjlenyomat olvasó és az egy kamerás kivitel továbbra is megmaradt.
A két telefon hardveresen megegyezik egymással, azonban a Pixel 3 XL előlapi kamerakivágást kapott, amivel beálltak azon gyártók sorába, kik az Apple által bevezetett dizájnt másolják. Maga az előlapi kivágás keskenyebb, azonban magasabb, mint amit az Apple csúcsmodelljeinél láthatunk, s a rossz hír, hogy koránt sem annyira fejlett. Az előlapi szigetbe a Google csupán egy hangszórót és két előlapi kamerát épített be, s ebből kifolyólag a készülék nem rendelkezik fejlett arcazonosítási funkcióval.

Ahogyan lenni szokott, a Google ezúttal szintén nagy hangsúlyt fektetett a szoftverre. Például a médiaeseményen demonstráltak alapján a telefonok sokkal jobb HDR+ funkcióval rendelkeznek, s elviekben sokkal jobb képet csinálnak, mint az Apple jelenlegi okostelefonjai. Ezen felül a mesterséges intelligenciára egyaránt nagy figyelmet fektettek, illetve a Google egy olyan új dokkolót is bemutatott, ami vezeték nélküli töltésre képes, s míg tölti a telefont, addig úgymond okoshangszóróvá alakítja a Pixel 3-at.
Az árazások végül eléggé korrektnek mondhatóak, ugyanis ezer dollár alatt tartja a Google a Pixel 3 családot. A Pixel 3-ért 799, míg a Pixel 3XL-ért 899 amerikai dollárt kérnek, hivatalos megjelenésre pedig október 18-án lehet számítani.
Kíváncsiak leszünk az első tesztekre és videókra, hogy miként veszik fel a Google új okostelefonjai a versenyt az iPhone Xs családdal.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2018/10/10/bemutatkozott-a-legujabb-iphone-xs-hasonmas-rivalis-a-pixel-3/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto