Bejelentették a Nubia Red Magic 2 gamer mobilt

Belső
A Red Magic 2 működtetéséről a 2,8 GHz-en ketyegő, Snapdragon 845 processzor gondoskodik, 10 GB LPDDR4X RAM és 256 GB UFS 2.1 tárhely társaságában.
Mivel egy játékra szánt készülékről beszélünk, ezért fontos tényező a hűtés megoldása is, amelyet ebben az esetben egy levegő és folyadék hűtéses kombináció jellemez. A gyártó állítása szerint, ezzel a hűtési megoldással 70%-kal növelhető a CPU teljesítménye, még magas kihasználtság mellett is. A hangminőség érdekében a telefon DTS 7.1 surround hangzást, 3D sztereó hangot és AI zajcsökkentést is kínál.

A készülék előre telepített Android 9 Pie operációs rendszerrel érkezik. További funkcióként felszerelték egy dedikált gombbal is, amelynek megnyomásával a GameBoost módot kapcsolhatjuk be, ami optimalizálja a készüléket a megfelelő játékélmény érdekében. Gamer termék lévén, az RGB világítás sem maradhatott ki a Red Magic második generációjából. A jobb oldalán további érintő “gombok” is helyet kaptak, amelyeket játék közben triggerekként használhatunk, így is megkönnyítve az irányítást.
Igaz, hogy a Nubia bejelentette készülékét, azonban még mindig vannak olyan ismeretlen részletek, mint a kijelző és az akkumulátor kapacitása. Remélhetőleg hamarosan ezekkel kapcsolatban is megkapunk minden információt.
A telefon várhatóan egy hónap múlva kerül majd kereskedelmi forgalomba. Ár tekintetében a 10 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel rendelkező modell 3.888 jüanos (158.358 Ft) áron lesz megvásárolható.
Bemutatkozott a két kijelzős Nubia X

The post Bejelentették a Nubia Red Magic 2 gamer mobilt appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/bejelentettek-a-nubia-red-magic-2-gamer-mobilt/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto