Az iOS 12 első bétája kikotyogta, hogy még idén ősszel érkeznek az új iPadek

iPad Pro koncepcióFotó: Álvaro Pabesio
Az Apple felhasználók egy része az iPhone bemutatók mellett várta az iPad Pro debütálását is, ám az elmaradt. Az elemzők azt állítják, hogy még idén ősszel bemutatásra kerülnek az új tabletek és úgy néz ki, nekik van igazuk.
A napokban megjelent iOS 12.1 első béta verziójában ugyanis találtak egy “iPad2018Fall” elnevezésű utalást, amely megerősítette az őszi iPad Pro debütálás hírét.
iPad Pro koncepcióFotó: Álvaro Pabesio
Az iOS 12.1 béta mást is elárult, Steve Troughton-Smith fejlesztő hivatkozásokat talált fekvő módú Face ID támogatásra, valamint arra, hogy az új iPad Pro Lightning-ről USB-C-re vált. Utóbbit támasztja alá az is, hogy az iOS 12.1 beta Xcode-ban szerepel a 4K külső kijelző támogatás, amelyet csak ezzel az újonnan pletykált USB-C porttal lehet kivitelezni.

New in iOS 12.1: the iOS Simulator supports virtualized 4K external displays. This is not possible on any existing iOS device via the Lightning HDMI adapter — lends credence to iPad perhaps getting a USB-C port for 4K video-out? pic.twitter.com/WfNBerHIrb
— Steve Troughton-Smith (@stroughtonsmith) 2018. szeptember 19.

Az Apple várhatóan októberben mutatja be új eszközét, a hírek szerint érkezik egy olcsóbb MacBook és egy professzionális Mac mini is.
 
 

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2018/09/20/az-ios-12-elso-betaja-kikotyogta-hogy-meg-iden-osszel-erkeznek-az-uj-ipadek/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto