Az egekig magasztalják az iPhone Xr modelleket

Fotó: Apple
Az Apple a két OLED iPhone Xs és Xs Max mellett egy LCD kijelzős okostelefont is bemutatott, amely az iPhone Xr nevet kapta. A 6,1 colos modell egyetlen TrueDepth kamerát és Face ID-t kapott, a Home gomb ebben az esetben is megszűnt. Már korábbi pletykák is azt sugallták, hogy az iPhone Xr lesz a legkelendőbb a három modell közül, ezt akkor az árazással magyarázták, ugyanis még a bemutató előtt tudni lehetett, hogy ez a verzió kapja a legolcsóbb árcédulát. Az iPhone Xr debütálása után azonban már nem csak ezt sorolták a jósolt népszerűség számlájára.
Mikor a bemutató után a sajtó közelebbről is szemügyre vehette az újdonságokat, az Xr kapcsán is ódákat zengtek.
“Nem csak hogy nagyon hasonlít a drágább iPhone XS modellre, ugyanolyan jellemzői vannak ugyanakkor sokkal alacsonyabb áron.” – hangzott el a The Verge újságírójától.
Imádták az iPhone Xr hat új, élénk színét, főképp a Coral és a (PRODUCT) Red variánsokért rajongtak leginkább.
Fotó: MacRumors
Ez szerintük jócskán az Xs fölé emelheti az LCD modellt, amennyiben a felhasználók eltekintenek a kettős kamerától és a 3D Touch-tól.
“A legtöbb felhasználó számára gyanítom, hogy ezek az elemek többsége valóban nem fog hiányozni – hacsak természetesen már meg nem szokták az iPhone X-ben. Amíg a 749 dollár alig nevezhető “olcsónak” a középkategóriás készülékek szabványai szerint 2018-ban, ez mégis egy nagyon jó belépő szintű ár egy Apple okostelefon számára. Nem mellesleg ne becsüljük alá a színválasztás fontosságát a telefonvásárlási folyamatban.” – írták.
A The Verge szerint valószínűleg az Xr válik az “alapértelmezett” iPhone modellé sok felhasználó számára az ünnepi időszakban.
Fotó: The Verge
A Mashable is el volt ragadtatva a készüléktől, az iPhone Xr hátsó kameráját lenyűgözőnek tartják annak ellenére, hogy a Portré mód effektus nem olyan valódi, mint az iPhone Xs vagy Xs Max kettős kamerájával.
“Néhány perc nyilvánvalóan nem elég ahhoz, hogy megismerjük az iPhone Xr-t, de első pillantásra úgy néz ki, mint egy győztes. A színek azonnal elcsábítanak. Tuti, hogy megveszem a sárgát.” – írták oldalukon.
Fotó: Mashable
Az iPhone Xr október 19-től rendelhető elő. A modell ára 749 dollárról indul, itthon a 64GB-os verzió 299.990 Ft, a 128GB-os tárhelyet kínáló változat 319.990 Ft, míg a 256GB-os variáns 359.990 Ft lesz.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://icuccok.hu/2018/09/14/az-egekig-magasztaljak-az-iphone-xr-modelleket/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto