Az eddigieknél gyorsabb vezeték nélküli töltést mutatott be a Xiaomi

Egy sajtóeseményen a Xiaomi egy minden eddiginél gyorsabb, 30 wattos vezeték nélküli gyorstöltést mutatott be. A Mi Charge Turbo névre keresztelt technológia elsőként a szeptemberben bemutatásra kerülő Mi 9 Pro 5G-ben fog debütálni.
A Xiaomi eddig is piacvezető volt a vezetékmentes töltési sebességben, például a Mi 9-et 20 wattal tudjuk tölteni megfelelő töltő használatával.
Egy 4000 milliamperóra kapacitású akkumulátort 50%-ig 25 perc alatt, míg teljesen 69 percbe telik feltölteni az új töltővel.
A bemutató végén azt is elárulták, hogy már a 40 wattos vezeték-nélküli töltés tesztelési időszakát is megkezdték.
Idén még egy nagy dobással adós a Xiaomi. A Mi MIX 4 a legújabb hírek szerint a Samsunggal közösen fejlesztett 108 megapixeles kameraszenzort használhatja. A teljes előlapot elfoglaló kijelzőt egy motorikusan kiemelkedő előlapi kamera és az készülék oldalára ráhajló kijelzőpanel képezi majd. A 40 wattos töltés már ebbe a készülékbe is belekerülhet. Az említett mobil kerámia borítást kaphat, 12GB memóriát, 1TB tárhelyet és persze Qualcomm Snapdragon 855+ lapkakészletet. Képek még egyelőre nem szivárogtak ki róla, de ha még idén be akarják mutatni, akkor némi információval lassan elkezdhetik a vásárlók felcsigázását.
The post Az eddigieknél gyorsabb vezeték nélküli töltést mutatott be a Xiaomi appeared first on Tech2.hu.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://tech2.hu/az-eddigieknel-gyorsabb-vezetek-nelkuli-toltest-mutatott-be-a-xiaomi/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto