Augusztus végéig megérkezik a Honor 20 Pro Magyarországra

A Honor ma bejelentette, hogy augusztus 23-ától Magyarországon is megvásárolható a Honor 20 Pro.
A mobilt 2019-2020 legjobb lifestyle okostelefonjának szavazta meg az elektronikus eszközök tesztelésével foglalkozó nemzetközi szervezet, az EISA.
A dinamikus-holografikus hátlappal érkező készülék négykamerás rendszerének fő kameráját a Sony IMX586 48 MP-es hátlapi kamerája alkotja. Ez továbbfejlesztett AI Ultra Élesség móddal segíti a világos, tiszta képeket, a mesterséges intelligencia által vezérelt stabilizáción keresztül pedig csökkenti a bemozdulásból származó elmosódást.

A rendszer 16MP-es széles látószögű kamerával, 8MP-es telefotó kamerával és 2MP-es makro kamerával is kiegészül. A Honor 20 széria AIS szuper éjszakai módja és az F1.4-es fényerejű lencséje segíti az éjszakai képek készítését. Az AI több képkockás stabilizációs technológiája és a továbbfejlesztett algoritmus a gyártó ígérete szerint lenyűgözően tiszta éjszakai képeket ad, mindezt nagyobb fényerő, kevesebb zaj és valósághűbb színek mellett. A Honor 20 Pro a DxoMark értékelésén 111 pontot kapott.
A Honor 20 Pro hazánkban smaragdzöld és fantom lila színekben lesz elérhető augusztus 23-tól. A készülék ajánlatott bruttó fogyasztói ára 199 990 Ft, és elsőként az Extreme Digitalnál lehet megvásárolni, várhatóan szeptember második felétől pedig a Telekom kínálatában is megtalálható lesz.
Ha érdekel, nézzétek meg a londoni bemutatón készült rövid ismertető videót a mobilról:

The post Augusztus végéig megérkezik a Honor 20 Pro Magyarországra appeared first on Tech2.hu.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://tech2.hu/augusztus-vegeig-megerkezik-a-honor-20-pro-magyarorszagra/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto