A tripofóbiások egyáltalán nem örülnek az iPhone 11 Prónak

Megszokhattuk, hogy a felhasználóknak minden évben van valamilyen bajuk az adott iPhone modellekkel. Ezek általában valamilyen gate problémák szoktak lenni, mint anno a bendgate, mikor könnyen meghajlottak az iPhone 6-os okostelefonok, vagy az antennagate, még Steve Jobs és az iPhone 4 érából.
Mióta az Apple bemutatta az iPhone 11 Pro modelljeit, azóta kezdtek el negatív hangot adni azon felhasználók, kik az úgynevezett tripofóbiában szenvednek. Mivel az iPhone három darab hátlapi kamerával rendelkezik, így őket nagyon zavarja, számukra nagyon kellemetlen a telefon látványa.

A tripofóbia fogalmát 2005-ben alkották meg a görög trypo (lyukasztás, fúrt lyuk) és a phobia szavak összevonásából. Emberek ezrei állítják, hogy rettegnek az olyan tárgyaktól, melyen apró lyukak találhatóak, mint például a méhkaptárok, hangyabolyok vagy akár a frissen hullott hó, melyet vízcseppek által mart lyukak tarkítanak. – Wikipédia

I’ve had really bad trypophobia for years now and seeing pics of the new iPhone 11 all over my timeline makes me want to set everything on fire..stop pic.twitter.com/E1ucM9eeQy
— Em Harriss (@EmHarriss) September 10, 2019

 

Those new camera’s trigger my trypophobia and it’s no joke #AppleEvent pic.twitter.com/qaaGfHR03j
— 김남준 (@HappyBday_RM) September 10, 2019

Ti mit gondoltok? Van-e olyan ismerősötök, ki tripofóbiás? Ha igen, akkor őt mennyire érinti kellemetlenül az iPhone 11 Pro látványa?

Figyelem! Kedvezményes születésnapi akcióval vár az idén 10 éves iDoki!

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2019/09/13/a-tripofobiasok-egyaltalan-nem-orulnek-az-iphone-11-pronak/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto