A Note 10-en kukázhatja Bixby-t és Jacket is a Samsung

Közeledik a Galaxy Note 10 bemutatója, így nem meglepő módon egyre több renderkép kerül ki az internetre az új mobilról. Most egy videó került ki melyen az @OnLeaks és @PriceBaba elképzelései szerinti dizájnt tekinthetjük meg.
A mostani képeken több szembetűnő változást is észrevehetünk, a Galaxy S10 szériához képest. Minden évben próbálja valamivel megkülönböztetni a két szériát a koreai óriás, de mióta már az S szériának is vannak Plus modelljei, csupán a méretkülönbség már nem elegendő. Általában a kamerák elrendezése a legszembetűnőbb különbség, úgy tűnik ez most sem lesz másként. Az előlapi kamera középre kerülhet, várhatóan csak egy darab lesz belőle, hátul pedig a kameraszigetet vertikálisan elfordítják és a sarokba száműzik. Ez azért érdekes, mert az eddigi években mindig középen volt megtalálható, horizontálisan elcsúsztatva.
A képeken egy fehér-ezüst verziót láthatunk, nagyon exkluzív megjelenést kölcsönözve ezzel a készüléknek, mely valószínűleg nem lesz filléres eszköz. Hátul az S10 szériához hasonló kamerarendszerre számítunk, kiegészítve egy ToF szenzorral. A képek tanúsága szerint idén nem lesz 3,5-es jack kimenet és látszólag a Bixby gomb is kukázásra kerül.
Specifikációkat tekintve régiótól függően Exynos 9825 vagy Snapdragon 855 chipset kerülhet bele, akár 12 GB memória társaságában. Kijelzője egy 6,75 hüvelykes HDR 10+ tartalmak megjelenítésére is képes Dynamic AMOLED kijelző lehet QHD+ felbontással. 45 wattal tudjuk majd tölteni a 4500 mAh kapacitású akkumulátort, UFS 3.0-ás lesz a belső tároló és várhatóan itt is lesz fordított vezeték nélküli töltésre lehetőség.

Augusztusban fogja leleplezni a Note 10-et a Samsung, pontos dátumról még egyelőre nem tudunk. Nektek tetszene a fent látható formában a mobil?
The post A Note 10-en kukázhatja Bixby-t és Jacket is a Samsung appeared first on Tech2.hu.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://tech2.hu/a-note-10-en-kukazhatja-bixby-t-es-jacket-is-a-samsung/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto