A jövő megérkezett: itt az első hajtogatható okostelefon

Korábban megannyi pletykát olvashattunk a hajlítható/hajtogatható okostelefonokról, s eddig úgy nézett ki, hogy a Samsung lesz az első, ki bemutatja saját elképzelését. A Verge csapata San Franciscóban vett részt egy médiaeseményben, ahol a kínai Royole mutatta be legújabb okostelefonját, a FlexPai-t, mely egy 7,8 colos hibrid lett, így a tabletből könnyen egy vaskos okostelefont hajtogathatunk.
Lényegében ez a legelső hajtogatható okostelefon, így egyelőre nagy csodákat nem kell tőle várni, s ahogyan a Verge is megjegyezte, messze áll a prémium kategóriás csúcsmodellektől. Mindenesetre Amerikában már 1 300 dollártól hozzá lehet jutni a készülék fejlesztői változatához, aki pedig 150 dolláros felárat fizet rá, az egy 256GB-os modellt vihet haza, melyben összesen 8GB memória található meg. Ezek mellett egy 8 magos Snapdragon processzor is helyt kapott, ami 2,8 GHz-n ketyeg, valamint a kijelző felbontása 1 920 x 1 440 lett.
A beszámoló alapján egyelőre nagyon érezhető, hogy egy kezdetleges, első generációs termékről van szó, hiszen szoftveresen számos bug előjön: például van, hogy nagyon lassú a készülék, de olyan is előfordult, hogy véletlenszerűen nyíltak meg alkalmazások. Ha pedig az operációs rendszerről beszélünk, akkor a telefonon egy félig-meddig saját operációs rendszer, a Water OS található meg, ami igazából az Andoid 9.0 úgymond továbbgondolt, a FlexiPai-re szabott változata.
Szerintetek valóban a hajtogathatóság felé megy a divat, vagy mindez csupán egy felesleges parasztvakítás?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?
iHungaryFejlesztő: Idealisator Hungary LTDBesorolás: 4+
Ár: Free Letöltés

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
http://ihungary.hu/2018/11/07/a-jovo-megerkezett-itt-az-elso-hajtogathato-okostelefon/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto