A jövő hónapban ismerkedhetünk meg az EMUI 10-el

Augusztus 9-től 11-ig tartja fejlesztői konferenciáját a Huawei, ahol az új fejlesztések és az EMUI 10 mellett a HongMeng OS-ről is szó eshet.
A Huawei Developer Conference 2019 augusztus 9-11 között kerül megrendezésre Kínában. A fejlesztői konferencián már biztos, hogy kapunk egy kis ízelítőt is az EMUI 10-ből, ezt a vállalat honlapján is megerősítették. A 10-es főverzió már az Android Q-ra épül, de a Huawei kezelőfelülete sok szempontból előnyösebb mint a gyári Android. Elég csak a gesztusvezérlésre vagy a sötét módra gondolni. A pletykák szerint az EMUI 10 új rendszerszintű betűkészletet és kissé megváltozott ikonokat fog hozni. Ezeken kívül nem kizárt még a GPU Turbo 4.0 debütálása sem, illetve a kamera applikáció felületén is jelentős változásokra számíthatunk.

A menetrend szerint Richard Yu a Huawei Fogyasztó üzletágának vezetője fogja nyitni a konferenciát, majd utána a szoftver divízió elnöke Wang Chenglu lép majd színpadra és tart egy előadást az új kezelőfelületről. A konferencia során várhatóan a HongMeng-ről is elárulnak majd valamit. Mivel ez egy fejlesztői konferencia így illene legalább pár mondat erejéig megemlékezni róla. Viszont azt érdemes megjegyezni, hogy az nincs feltüntetve a Huawei honlapján, hogy erről is lesz szó. Jó hír, hogy az USA szankciói már enyhültek. Így várhatóan a Huawei Mate 30 széria kaphatja meg elsőként az Android Q-t EMUI 10 kezelőfelülettel.
The post A jövő hónapban ismerkedhetünk meg az EMUI 10-el appeared first on GSMring.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://gsmring.hu/a-jovo-honapban-ismerkedhetunk-meg-az-emui-10-el/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto