A Huawei lelőtte a Mate 20 Pro hátlapi elrendezését?

A Huawei Mate 20-ról már az IFA óta tudjuk, hogy október 16-án, Londonban kerül bemutatásra, de a napokban érkezett hivatalos meghívókon már előre lelepleztek néhány részletet, amelyekkel az utóbbi időszakban szárnya kelt pletykáknak adtak igazat.

A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro elsőként érkezik az új Kirin 980-as chippel és ahogy azt a IFA-s leleplezésnél hallhattuk, az AI technológia továbbra is kiemelt szerepet kap. Az SoC elhelyezkedése a fotón megerősíteni látszik az előzetes híreket a kamerák szögletes, négyzet alakú elrendezéséről, ezzel úgy gondolom, lelőtték a poént.
Az IFA-n valaki egy prototípussal flangáltA Kirin 980 az első rendszerchip 7 nm-es gyártástechnológiával, 46%-kal gyorsabb és 178%-kal hatékonyabb energiafelhasználású grafikus gyorsítót ígér. Ez összesen 37%-os teljesítmény-növekedést eredményezhet. Az új Mate 20 páros Cat.21 LTE modemmel rendelkezik majd, amely akár 1,732 Mbps adatátviteli sebességet is produkálhat.
A kamerát tekintve a P20 Prónál is használt 40+20+8 megapixeles tripla Leica kompozícióra számíthatunk, csak ezúttal négyszög alakban helyezkednek majd el a LED villanóval csoportba rendezve. Várhatóan az újabb Porsche Design kiadást is bemutatják, így vele és a Mate 20 lite-tal összesen négy készüléket számlálhatunk majd a családban.
The post A Huawei lelőtte a Mate 20 Pro hátlapi elrendezését? appeared first on Tech2.hu.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://tech2.hu/a-huawei-lelotte-a-mate-20-pro-hatlapi-elrendezeset/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto