90 Hz-es kijelzővel és négy hátlapi kamerával érkezik a Huawei Mate 30 Pro

A Huawei ősszel érkező csúcskészülékéről jó pár renderképet is láthatunk. A Mate 30 Pro dizájn tekintetében egy Samsung Galaxy S10+ és egy Mate 20 Pro egyvelege. A készülék előlapja hajaz a dél-koreai vállalat készülékére, míg a hátlap az elődjéhez hasonlít nagyon, annyi nagyjából a különbség, hogy a plusz egy kamerának köszönhetően egy nagyobb kameraszigetre van szüksége a kínai gyártónak.

A képeket közzétevő forrás állítása szerint a Mate 30 Pro megkapja a OnePlus 7 Pro egyik kiemelkedő tulajdonságát, a 90 Hz-es képfrissítést. A valószínűleg  QuadHD+ felbontással érkező készülék megjelenítőjének bal felső sarkában kap helyet egy kapszula alakú kivágás, amelybe két szelfikamera kerül.

A Mate 30 Pro működtetéséről a már sorozatgyártás alatt álló Kirin 985 csúcsprocesszor fog gondoskodni, egy Balong 5000 5G modem társaságában. A tápellátást egy 4.200 mAh kapacitású akkumulátor biztosíthatja majd, amelyet 55 wattos gyorstöltéssel vérteznek fel. Az új zászlóshajó kamerarendszere megkapja várhatóan a Huawei P30 Pro 5x-ös optikai vagy akár 50x-es digitális zoomját, de továbbfejlesztett/újabb fotós képességek is érkeznek minden bizonnyal.

A Huawei korábbi nyilatkozata alapján szeptemberben vagy októberben érkezhet a Mate 30 széria.
Várjátok már az új Mate szériás mobilokat?
Svájcban már rendelhető a Huawei P20 Lite (2019)

Forrás: ITHome
The post 90 Hz-es kijelzővel és négy hátlapi kamerával érkezik a Huawei Mate 30 Pro appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/90-hz-es-kijelzovel-es-negy-hatlapi-kameraval-erkezik-a-huawei-mate-30-pro/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto