2020-tól nem lesz Galaxy A-mobil három kameránál kevesebbel

Még be sem mutatkozott az idei Galaxy A-széria legerősebb modellje, de az internetre felkerült egy táblázat, ami a jövő évi modellek kamerás specifikációit is tudni véli.
A fenti képet Sudhansu Ambhore osztotta meg a nagyvilággal, ami szerint 8 modellre és 7-féle főszenzorra számíthatunk majd a 2020-as Galaxy A-szériában. Ami még kiolvasható, hogy már a legolcsóbb mobilokba is három szenzort rakhat a Samsung jövőre.
Az alsóbb kategóriás készülékek, mint az A21, A31 és A41 nem kapnak telefotó szenzort. Ezekben egy hagyományosat és egy széles-látószögűt találunk majd egy mélységszenzorral kiegészülve.
Az A51, A61 és A71 már 2x zoomot is kaphatnak. Az A81 és A91 pedig a lista tanúsága szerint megkaphatják a Samsung 64 és 108 megapixeles szenzorait. Ezekről kicsit bővebben ebben a cikkben írtunk. A  legjobb minőség érdekében pixel-összevonás technológiát használhatnak utóbbi 16, míg előbbi 27MP-es képeket készíthet.
Egészen elképesztő adatok ezek, de a technológia már adott. A Samsung nem ülhet ölbe tett kézzel, hisz a többi gyártó nem fog sokat gondolkodni azon, hogy elárassza-e a piacot jobbnál-jobb ajánlatokkal. A Samsungnál van az egész világot lefedő ismertség és az évek alatt kiépített rajongói bázis. Meglátjuk, mennyire valósul majd meg a fenti táblázat, de egyáltalán nem lenne hihetetlen, ha ezekkel a specifikációkkal kerülnének bemutatásra a mobilok.
Ha kíváncsiak vagytok, mire is képes most a Samsung a csúcskategóriában, nézzétek meg Laci videóját a Galaxy Note 10-szériáról:

The post 2020-tól nem lesz Galaxy A-mobil három kameránál kevesebbel appeared first on Tech2.hu.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://tech2.hu/2020-tol-nem-lesz-galaxy-a-mobil-harom-kameranal-kevesebbel/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto