10 legjobb új Android játék szeptemberben

Booster Raiders
A Booster Raiders egy új árkádjáték a Halfbrick Studios-tól, a Fruit Ninja, a Dan the Man és a Jetpack Joyride alkotójától. Három játékmód van, a szabályos verseny mód, három körös verseny mód és van egy UFO mód is, ahol arra kell törekedni, hogy ne legyünk az utolsó helyen különben elvisznek az UFO-k. A játék valószínűleg hasonlóan népszerű lesz, mint a Halfbric többi játéka. Egyszerű az irányítás, azonban nagyon szórakoztató. Még csak béta állapotban van, így hibák előfordulhatnak benne.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

 
Brave Frontier: The Last Summoner
Brave Frontier: The Last Summoner a Gumi Inc legújabb SRPG-je, az eredeti Brave Froitier története után ezer évvel járunk.  Körökre osztott csatákban vehetünk részt, mintegy 50 fejeszthető karaktert gyűjthetünk össze, amelyeknek képességeit a szokásos módon a legmagasabb szintre fejleszthetjük a küzdelmek során.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

Chaos Reborn: Adventures
Chaos Reborn: Adventures egy új stratégiai játék. A játék egy sajátos fantasy világba kalauzol el minket, ahol mi állíthatjuk össze a saját csapatunkat, számos felszereléssel, tárgyakkal és varázslatokkal ruházhatjuk fel karaktereinket. Az előző játékhoz hasonlóan itt is körökre osztott harcok vannak és erősen taktikáznunk kell. Van egy egyéni játékmód és multiplayer mód is. Elég drága de cserébe tisztességes grafikét és jó irányíthatóságot kapunk.
Ár: 3.790 FT

Cube Escape: Paradox
Cube Escape: Paradox a népszerű puzzle-játék franchise legújabb része. Főhősünk egy detektív, akinek neve Dale Vandermeer, emlékek nélkül egy rejtélyes szobában ébred fel. Vandermeer szeretné megtudni, hogy mi történt, így nekifog a nyomozásnak a szobában, ahol persze az ajtó is zárva van. Különféle tárgyak összegyűjtésével és a folyamatos fejtörők segítségével emlékei apránként visszatérnek. Két fejezet van ebben a játékben, az első teljesen ingyenes, a másodikat pedig alkalmazáson belüli vásárlással szerezhetjük meg, 2 dollárért.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

Defend the Cake
Defend the Cake egy új védekezős stratégiai játék a korábbi Blizzard és Riot fejlesztők alkották. A küldetésünk, hogy meg kell védeni a tortát, nem engedhetjük, hogy a bogarak eljussanak hozzá. Ez így magában nem hangzik túl ösztönzőnek, hogy játszunk vele, azonban vannak benne szórakoztató csavarok. A játék 18 szintet, ranglistát, nappali és éjszakai játékmódot is tartalmaz. Ez nem a leginnovatívabb produktum a kategóriájából, azonban akik ezzel a műfajjal most ismerkednének, ebben a játékban egyszerűen tapasztalatot szerezhetnek.
Ár: alapára 1.790, de most levitták az árát 990 forintra

Hungry Dragon
A Hungry Dragon egy akció-árkádjáték, a Hungry Shark folytatása. A kicsit fantasy beütéssel ellátott játékban az a feladatunk, hogy a sárkányunkkal ide-oda repkedjünk és fel kell zabálnunk mindenkit, aki az utunkba kerül és pusztítsunk el mindent a környezetünkben. Az Ubisoft azért kicsit komolyabban vette a témát és minél beljebb hatolunk a játékbeli világban, annál nehezebb a dolgunk, egyre éhesebb lesz a sárkányunk és a birkák, emberek, madarak pókok után egyre nagyobb falatok kellenek éhségének csillapítására. De nem lakmározhatunk csak úgy jóízűen, ugyanis szörnyek és fegyveres emberek is ki akarják végezni karakterünket.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

Motorsport Manager Mobile 3
A Motorsport Manager Mobile 3 egy menedzseres szimulátor. Endurance és GT bajnokságokban állíthatjuk össze a saját csapatunkat és a cél természetesen, hogy megnyerjük a bajnokságokat. Mi irányítjuk a személyzetet, mi határozzuk meg, hogy milyen dizájnelem kerüljön az autóra, figyelnünk kell az időjárás változásokra, nekünk kell megtervezni a boxkiállásokat, tehát lényegében mindenről mi döntünk.
Ár: 1.390 ft

Mowy Lawn
A Mowy Lawn-ban füvet kell nyírnunk, de közben figyelnünk kell rá, hogy ne essünk le a pálya széléről és kerüljük ki a (mozgó) akadályokat. A játék egy csomó szintet és kihívást tartalmaz, melyek teljesítésével komolyabbnál komolyabb fűnyírókat tudunk begyűjteni. Gyors reflexekre és egy kis stratégiára is szükségünk lesz. Nem egy nagy mélységekkel és mondanivalóval rendelkező játék azonban unalmas perceink eltöltésére teljesen jó választás.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

New Star Manager
New Star Manager is egy menedzseres játék. Alapvetően a kitalált New Star FC labdarúgó klubot kell irányítanunk. Mi felelünk a létesítményekért, a játékosokért, nekünk kell gondoskodni a mezekről, szponzorokról, fejesztésekről, mérkőzésekről és a mérkőzések utáni nyilatkozatokról is. A játék lehetővé teszi, hogy a mérkőzéseket ténylegesen le is játszhassuk, a grafika egész jó, de azért nincs egy szinten a FIFA-éval, de itt nem is meccsek lejátszásán van a hangsúly, inkább a csapat körüli teendőkön.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

Star Trek Trexels II
A Star Trek Trexels II a népszerű retro sorozat folytatása, amelyben láthatjuk a franchise jól ismert szereplőit. Különböző karaktereket gyűjthetünk össze a Star Trek univerzumból. Saját hajót és csapaptot építhetünk, amit menedzselnünk kell és körökre osztott csatákban kell harcolnunk az ellenséggel.
Ár: Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlások

 

10 legjobb új Android játék augusztusban

 
 
 
Android Authority nyomán
Kiemelt kép: Ubisoft
The post 10 legjobb új Android játék szeptemberben appeared first on ByTech.

A folytatásért keresd fel a tartalom forrását:
https://bytech.hu/10-legjobb-uj-android-jatek-szeptemberben/

Recommended For You

About the Author: szerkeszto